Aerkoel, exclusief distributeur van Aermec

Aerkoel is de gespecialiseerde aanbieder van Aermec airconditioningsystemen, airconditioning producten en vervangingsonderdelen. Wij leveren het complete programma koelmachines, warmtepompen en overige producten uit het brede Aermec productenprogramma. Ook zijn we uw partner in after-sales ondersteuning; met producthandleidingen, spare parts en specifiek advies.

Aermec is de Italiaanse marktleider en heeft zich sinds de oprichting gefocust op het ontwikkelen van groene oplossingen. Door het toepassen van milieuvriendelijkere koudemiddelen, toepassing van vrije koeling én door toonaangevend te worden in de ontwikkeling van warmtepompen voor utiliteit, industrie en woningbouw, is Aerkoel nu in staat om u te adviseren over de modernste en ‘groene’ oplossingen voor elke toepassing.

Wij geloven in een constructieve en efficiënte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten. Aerkoel Service is de naam het bedrijf waarin wij alle serviceactiviteiten hebben ondergebracht. Vanuit ons kantoor in Blaricum zijn we gespecialiseerd in alle reparatie en onderhoudszaken met betrekking tot Aermec producten. Optimale dienstverlening in nieuwe Aermec producten én in het onderhoud ervan!

Team Aerkoel

Martin Peek (m.peek@aerkoel.nl) is directeur/eigenaar van AERKOEL.

Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en engineering van airconditioningproducten. Samen met een groeiend team van enthousiaste vakmensen biedt Aerkoel haar relaties advies en ondersteuning in nieuwe- en bestaande airconditioningprojecten.

Door onze groei zijn wij altijd op zoek naar goede mensen. Aarzel niet om een open sollicitatie te sturen of kijk op LinkedIn naar onze vacatures.