Aerkoel, exclusief distributeur van Aermec

Aerkoel is de gespecialiseerde aanbieder van Aermec airconditioningsystemen, airconditioning producten en vervangingsonderdelen. Wij leveren het complete programma koelmachines, warmtepompen en overige producten uit het brede Aermec productenprogramma. Ook zijn we uw partner in after-sales ondersteuning; met producthandleidingen, spare parts en specifiek advies.

Aermec is de Italiaanse marktleider en heeft zich sinds de oprichting gefocust op het ontwikkelen van groene oplossingen. Door het toepassen van milieuvriendelijkere koudemiddelen, toepassing van vrije koeling én door toonaangevend te worden in de ontwikkeling van warmtepompen voor utiliteit, industrie en woningbouw, is Aerkoel nu in staat om u te adviseren over de modernste en ‘groene’ oplossingen voor elke toepassing.

Wij geloven in een constructieve en efficiënte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten. Aerkoel Service is de naam het bedrijf waarin wij alle serviceactiviteiten hebben ondergebracht. Vanuit ons kantoor in Blaricum zijn we gespecialiseerd in alle reparatie en onderhoudszaken met betrekking tot Aermec producten. Optimale dienstverlening in nieuwe Aermec producten én in het onderhoud ervan!

Team Aerkoel

Martin:
“Wij merken dat we onze klanten een unieke combinatie bieden: we hebben een geweldig team van enthousiaste mensen die met hart en ziel bezig zijn om klanten tevreden te houden, terwijl we altijd bezig zijn met groei en nieuwe uitdagingen. Dat geeft ons al meer dan acht jaar veel energie en plezier en we zijn dankbaar voor de erkenning door onze langdurige klanten. Diezelfde cultuur en betrokkenheid treffen we ook bij onze Italiaanse partner aan. Dat én de kwaliteit en innovatieve techniek van de Aermec producten maakt Aerkoel een voortdurend succesverhaal.”

Eric:
“Wij denken dat als je onze klanten vraagt wat de meerwaarde is van Aerkoel, dat het antwoord in veel gevallen zal zijn dat we de zaken persoonlijk maken. Bij ons geen telefoon- of chatbots, maar echte mensen die de klant willen verder helpen. Het klinkt als een cliché, maar wij denken echt dat leuke mensen graag werken met leuke mensen. Zo vinden onze medewerkers en klanten elkaar. Aan de telefoon, tijdens een bezoek of op het dak naast een Aermec machine. Neem gerust contact met ons op!”