Over AERKOEL

AERKOEL is een gespecialiseerde aanbieder van Aermec airconditioningsystemen, airconditioning producten en spare parts. Wij leveren het complete programma koelmachines en overige producten uit de brede Aermec product range. Ook zijn we uw partner in after-sales ondersteuning, met producthandleidingen, spare parts en specifiek advies.

Wij geloven in een constructieve en efficiënte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten.

AERKOEL SERVICE is de naam het bedrijf waarin wij alle serviceactiviteiten hebben ondergebracht. Vanuit ons kantoor in Blaricum zijn we gespecialiseerd in alle reparatie en onderhoudszaken met betrekking tot Aermec producten.

Optimale dienstverlening in nieuwe Aermec producten én in het onderhoud ervan!

Team Aerkoel

Martin Peek (m.peek@aerkoel.nl) is directeur/eigenaar van AERKOEL. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en engineering van airconditioningproducten. Samen met een team van enthousiaste vakmensen biedt Aerkoel haar relaties advies en ondersteuning in nieuwe- en bestaande airconditioningprojecten.

AERKOEL

T. 085 073 1000
(algemeen nummer)

T. 085 073 1002
(bestellen onderdelen)

T. 085 073 1040
(service en onderhoud)

T. 085 073 1012
(storing)

Kom met ons in contact: AERKOEL - AERMEC Airconditioning Products